Om oss

Buskerud Pipeservice AS ble startet i 1995, og er spesialister på alt innen piper og ildsteder. Vi er godkjent mesterbedrift innen murmester-faget, og har sentral godkjenning for ansvarsrett.

Vårt fokus vil alltid være å levere et sluttresultat av høy kvalitet, utført etter gjeldende lover og regler.

Buskerud Pipeservice AS er idag to ansatte, som kan murerfaget, har kontroll på gjeldende bestemmelser og som leverer kvalitetsarbeid.

Murersvenn Jan Erik Stenbro vil i løpet av høsten tiltre i stillingen som daglig leder i bedriften vår: Buskerud Pipeservice & Murmesterforretning AS.

Jan Erik er utdannet murer med svennebrev i murerfaget. Han har  røtter i en murerfamilie og har jobbet som murer fra 14års alderen. Med over 30 års fartstid, har han masse faglig tyngde og erfaring. Jan Erik Stenbro vil i tillegg gå inn på eiersiden av bedriften i delt kompaniskap med Murmester Thomas Johannessen.

Murmester Thomas Johannessen har 28 års erfaring og fartstid i bransjen, og skal ha full fokus på det praktiske arbeidet bedriften utfører. Samtidig vil han bidra med teknisk arbeid med befaringer og rapporter av tilstand og behov for rehabiliterende tiltak som muring, piper og ildsteder.

Buskerud Pipeservice & Murmesterforretning AS gleder seg til å starte på akkurat din jobb. Kontakt oss for en hyggelig og uforpliktende samtale!

Kontakt oss

Buskerud Pipeservice
Dambråtan 10,
3410 Sylling

Telefon: 400 64 492

E-post: post@buskpipe.no

Kontakt oss

Ta kontakt med oss idag for gratis befaring, og et uforpliktende pristilbud. Vi legger alltid ved referanser på tilsvarende jobber! Send oss en melding via kontaktskjemaet, så kommer vi tilbake til deg!