Tjenester

Det er strenge regler for rehabilitering og oppsetting av piper. Buskerud Pipeservice har kunnskapen og erfaringen som trengs for å sikkert og effektivt kunne rehabilitere piper og ildsteder.

Noen av våre tjenester:

Foring av piper med keramiske rør
Foring av piper med faste syrefaste stålrør
Foring av piper med fleksible syrefaste stålrør
Glidestøp / reparasjon av eksisterende murkanal
Bytte av inneforing på leca / elementpiper
Montering av ildsteder
Godkjenning av utført arbeid

Gamle piper er ofte ikke i samsvar med gjeldende regler. De kan være i en slik forfatning at de innebærer en brannfare f.eks. på grunn av mangelfull utførelse, dårlig vedlikehold, utettheter på loftet, dårlige fyringsvaner, for liten avstand til treverk, eller rett og slett av slitasje på grunn av alder.
Slike piper kan som regel utbedres ved hjelp av relevante rehabiliteringsmetoder for piper, eksempelvis ved at et foringsrør føres ned til bunnen av pipen, og at rommet mellom gammel pipevange og foringsrøret ventileres med luft. Da bruker vi avstandsarmer som sentrerer og stabiliserer den nye pipen.

En annen og meget god løsning er å glidepusse pipene innvendig, med spesialmørtel tilpasset for bruk til pipeløp. Da vil trekken opprettholdes slik at alle ildsteder fungerer som de skal, og røyken ikke siger ut i bygget.

Vi vil alltid tilpasse metodene vi bruker til hvert enkelt tilfelle, da ingen forhold er like.

Vår leverandør er Schiedel Skorsteiner, besøk dem for mer informasjon rundt produktene vi kan tilby.

Schiedel Skorsteiner

Kontakt oss

Buskerud Pipeservice
Dambråtan 10,
3410 Sylling

Telefon: 400 64 492

E-post: post@buskpipe.no

Kontakt oss

Ta kontakt med oss idag for gratis befaring, og et uforpliktende pristilbud. Vi legger alltid ved referanser på tilsvarende jobber! Send oss en melding via kontaktskjemaet, så kommer vi tilbake til deg!